فرودگاه

      

فرودگاه‌ها

تامین ایمنی در فرودگاه‌ها حوزه‌ی وسیعی از مسائل مانند ایمنی و کنترل مسافران تا کنترل اجناس و چمدان‌ها را شامل می‌شود. در سال‌های اخیر با گسترش فرودگاه‌ها و افزایش تعداد مسافران، راهکارهای پردازش تصویر به منظور مدیریت مسافران و اجناس، کنترل برنامه‌های پرواز و دریافت پیام‌های هشدار خودکار در رابطه با تصادف‌ها و سرقت‌های احتمالی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بر این اساس شرکت کالامهردنیا با استناد به آخرین تکنولوژی‌های پردازش ویدئو و تصویر، قابلیت حل مسائل فرودگاه‌ها در زمینه‌ی تامین امنیت، ایمنی و کنترل و مدیریت را فراهم آورده است.

سناریوی اول: کنترل دسترسی

برای کنترل و دسترسی به افراد ثبت شده در مکان‌های مشخص مجموعه‌ای از آنالیزهای کنترلی شامل شناسایی مردمک چشم، شناسایی چهره و کارت‌های RFID پیشنهاد می‌شود. ترکیبی از آنالیزهای مختلف این امکان را فراهم می‌آورد تا تنها افراد مجاز به محل مورد نظر دسترسی داشته باشند.

بر این اساس به کمک آنالیز شناسایی چهره می‌توان افرادی را که در لیست سیاه یا غیرمجاز قرار دارند شناسایی کرد. این شیوه امکانی به وجود می‌آورد تا بر مبنای مجموعه‌ای از تصاویر افراد خطرناک، درصورت وجود چنین افرادی در فرودگاه به سرعت پیام هشدار اعلام گردد.

همچنین ما می‌توانیم از حضور افرادی با حالت‌های رفتاری غیر عادی در محیط فرودگاه جلوگیری کنیم. این کار بر اساس دو آنالیز تشخیص نفوذ محیطی و پرسه زدن انجام می‌گیرد و به این ترتیب می‌توان افرادی را که از محدوده‌ای فرضی یا واقعی عبور کنند یا رفتارهایی غیر عادی و خطرآفرین داشته باشند به سرعت شناسایی کرد و نسبت به حضور آنها هشدار داد.

سناریوی دوم: تامین امنیت پایانه ها

در محدوده‌ی پایانه ها بایستی امنیت و ایمنی تعداد زیادی از مسافران را به طور همزمان فراهم کرد و برای این منظور آنالیزهای مختلفی پیشنهاد می‌شود.

ما می‌توانیم از حضور افرادی با حالت‌های رفتاری غیر عادی در محیط پایانه جلوگیری کنیم. این کار بر اساس دو آنالیز تشخیص نفوذ محیطی و پرسه زدن انجام می‌گیرد و به این ترتیب می‌توان افرادی را که از محدوده‌ای فرضی یا واقعی عبور کنند یا رفتارهایی غیر عادی و خطرآفرین داشته باشند به سرعت شناسایی کرده و نسبت به حضور آنها هشدارهای لازم را ارسال نمود.

از طرفی در محیط پایانه، بایستی افراد تنهایی را که در حال پرسه زدن هستند کنترل نمود. این کار به کمک آنالیز ردیابی افراد و کنترل مسیر حرکتی فرد در محدوده‌ی دوربین انجام می‌گیرد.

همچنین آنالیز پردازش تصویر هوشمند کالامهردنیا می‌تواند افرادی را که حال جسمی مساعدی ندارند و به عنوان مثال در حال افتادن هستند را تشخیص دهد و فورا به سرویس خدمات فرودگاه اعلام کند.

به کمک آنالیز تشخیص اشیای گم شده، وسایلی را که در محیط پایانه رها شده‌اند را می‌توان به سرعت شناسایی کرده تا پیش از دزدیده شدن یا هر حادثه‌ی احتمالی دیگری در اختیار ماموران امنیتی فرودگاه قرار گیرند.

سناریوی سوم: کنترل پذیرش مسافران

از طریق آنالیزهای بازاریابی مانند تشخیص سن و جنسیت، شمارش افراد و نرخ تراکم و اجرای آن‌ها بر افرادی که در صف پذیرش مسافرین قرار دارند، می‌توان افراد را در دسته‌‌های مختلف طبقه‌بندی کرد و بر اساس آن‌ها بررسی کرد که هر دسته در چه زمانی و به چه منطقه‌ای سفر می‌کنند و نتایج این اطلاعات را در اختیار بخش‌های بازاریابی آژانس‌های مسافربری قرار داد.

همچنین آنالیز مدیریت صف ما قادر است تا حجم افراد در صف تهیه‌ی بلیط یا پذیرش مسافرین را بررسی کند تا بر این اساس تصمیمات لازم مانند تشکیل صف و باز کردن باجه‌ی جدید برای جلوگیری از ازدحام و حوادث احتمالی صورت پذیرد.

سناریوی چهارم: پارکینگ وسایل نقلیه

برای شناسایی خودروهایی که مجوز ورود به پارکینگ را دارند و همچنین کنترل ورود و خروج و محاسبه‌ی مدت زمان توقف خودروهایی که به طور موقت وارد پارکینگ فرودگاه می‌شوند، آنالیز تشخیص پلاک شرکت کالامهر دنیا پیشنهاد می‌شود.

همچنین در محوطه پارکینگ فرودگاه با استفاده از آنالیز تشخیص پرسه زدن، می‌توان افرادی را که در حال پرسه زدن در بین خودروها هستند ردیابی کرده و به این ترتیب از دزدی یا سوانح احتمالی جلوگیری نمود.

به علاوه آنالیز تشخیص دود و آتش کالامهر در صورت نمایش شعله و دود در تصاویر دریافتی دوربین، هشدارهای لازم را به سرویس امنیتی فرودگاه ارسال می‌کند تا در کمترین زمان ممکن از گسترش آتش به دیگر وسایل نقلیه و اموال مسافرین ممانعت به عمل آید.

سناریوی پنجم: نواحی باربری

با استفاده از آنالیز پلاک‌خوان کالامهر علاوه بر کنترل ورود و خروج و میزان توقف خودروهایی که به طور موقت در محیط حضور دارند، می‌توان خودروهای مختص باربری را کنترل و ردیابی کرد.

همچنین ما می‌توانیم از حضور افرادی با حالت‌های رفتاری غیر عادی در محیط باربری جلوگیری کنیم. این کار بر اساس دو آنالیز تشخیص نفوذ محیطی و پرسه زدن انجام می‌گیرد و به این ترتیب می‌توان افرادی را که از محدوده‌ای فرضی یا واقعی عبور می‌کنند یا رفتارهایی غیر عادی و خطرناک دارند به سرعت شناسایی و نسبت به حضور آنها هشدار داد. به علاوه آنالیز تشخیص اشیای به سرقت رفته، در صورت دزیده و ناپدید شدن اشیای موجود در محیط، سرویس امنیتی فرودگاه را باخبر خواهد کرد.

آنالیزهای هوشمندسازی شرکت کالامهردنیا راه‌حلی نوین در زمینه‌ی تأمین امنیت و بازاریابی به شمار می‌روند که به این ترتیب قادر خواهند بود کنترل و مدیریت کسب و کار شما را ارتقاء بخشند.

در رده‌ی امنیت، کالامهر بیش از ۴۵ آنالیز مختلف از جمله شناسایی چهره، اشیاء و پلاک خودرو تا آنالیزهایی مانند شمارش، مدیریت ترافیک و غیره را گرد هم آورده است تا به این ترتیب از پیشامد هر اتفاق ناگوار جلوگیری کند.

در رده‌ی بازاریابی، کالامهر بستری را فراهم می‌آورد تا بتوانید از طریق آن مشتری‌های خود را شناسایی کنید. از مزایای این نرم‌افزار این است که تمامی آنالیزهای مرتبط در این زمینه را در یک بستر گرد هم آورده که این امر امکان بازآرایی و مدیریت سیستم را سهولت می‌بخشد. همچنین از طریق این بستر، امکان دسترسی و مدیریت سیستم از هر مکانی همیشه فراهم است.

نرم‌افزار پیشنهادی ما امروزه برندی مطرح در زمینه‌ی ارائه‌ی راهکارهای هوشمند بوده که در حال ارائه خدمات خود، در زمینه‌ی آنالیز تصویر می باشد.

This post is also available in: English

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

دسترسی سریع

http://virabin.com/wp-content/uploads/2017/07/فرودگاه-ها.pdf

دانلود کاتالوگ فرودگاه